SON DAKİKA

14 Nisan 2014 Pazartesi

iWatch ve iPhone 6 birlikte mi gelecek?

Apple'ın bir türlü doğrulamadığı akıllı saati iWatch hakkında, iPhone 6'yı da içeren yeni iddialar haberimizde...


Birçok dev şirket akıllı saatlerini piyasaya sürdü; hatta ikinci modelleri ile bir adım daha ileriye gitti. Ama Apple'dan halen ses yok.

1397464304_iwatch-apple-.jpg

Meraklı gözler Apple'ın akıllı saatinin çıkışını bekliyor ancak henüz firmadan resmi bir duyuru gelmedi. Aslında Apple'ın akıllı bir saat yaptığına ve piyasaya süreceğine dair resmi bir açıklama bile yok. Ancak tüm rakipleri giyilebilir bilgisayarlar yaparken, Apple'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı konuşulan akıllı saati iWatch'ı piyasaya sürmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

iWatch'un sonbahar ayında piyasada olması bekleniyor
Şirket içinden gelen duyumlar da bu beklentileri destekliyor. Son olarak, şirkete yakın kaynaklara göre, Apple'ın akıllı saatini sonbaharda piyasaya sürmesi oldukça yüksek bir ihtimal olarak görülüyor. 

1397464344_iphone6-2.jpg

2014'ün üçüncü çeyreğinde, iPhone 6 ile birlikte iWatch'ı da piyasaya sürme ihtimali yüksek görülüyor. Zira akıllı saat aynı zamanda iPhone ile senkronize çalışacak. Bu nedenle iki ürünün birbiri ile bağlantılı olarak aynı zamanda piyasaya çıkması, ikisinin de satışlarını artırmak için iyi bir strateji olabilir.

HABER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder